Konfirmand­konto

Drømmer du om en opsparing, som du kan tage hul på senere i dine ungdomsår eller om at shoppe for dine pengegaver? Uanset hvad du er til, så passer vi på din nye formue, når du opretter din Konfirmandkonto.

Konfirmand 2020

Du får 1 % i rente frem til den 30. juni 2021 
Opret en Konfirmandkonto 2020, og få 1 % i rente af op til 20.000 kr. frem til den 30. juni 2021. Efter denne dato overgår kontoen automatisk til en Focus Ung Konto*. Du kan indsætte penge på kontoen frem til den 30. september 2020.

Vi giver to biografbilletter, når du opretter kontoen og tager den i brug.

Derudover deltager du konkurrencen** om en klasseoplevelse, som du selv inviterer til. Oplevelsen har en værdi af 5.000 kr. Vi udtrækker i alt tre klasseoplevelser.
 
Focus Ung-Pakke
Sammen med en Konfirmandkonto kan du oprette en Focus Ung-Pakke.

Focus Ung-Pakken indeholder:

  • Focus Ung Konto og mulighed for at få et Mastercard Young***
  • Netbank Ung, som giver adgang til at se øvrige konti
  • Mobilbank, som gør det nemt at tjekke saldi.
Vi anbefaler, at der oprettes Beskedservice til kontoen, så du får besked, når der indsættes eller hæves penge på kontoen.
* Se rentesatser og priser for Focus Ung i vores prisbog.

** Konfirmanden skal have taget kontoen i brug senest den 30. september 2020 for at være med i konkurrencen. Vi udtrækker vinderne af konkurrencen den 30. september 2020, og alle tre vindere får direkte besked fra en rådgiver.

*** Mastercard Young kobles op på Focus Ung Kontoen. Unge under 15 år skal have oprettet en Netbank Ung og NemID for at kunne få Mastercard Young.