Prioritets­kredit

Hvis du ønsker større fleksibilitet i din hverdagsøkonomi, er en Vendsyssel Prioritetskredit til en lav rente et naturligt valg for dig.

Ring mig op
Prioritetskredit

En Prioritetskredit er til dig, der ønsker større fleksibilitet i din hverdagsøkonomi. Lånet kan bedst beskrives som en slags kassekredit med sikkerhed i din ejerbolig til en attraktiv rente. Du kan optage lånet som et alternativ til et realkreditlån eller i kombination med et realkreditlån.

Prioritetskreditten består af et lån og en indlånskonto. Det specielle er, at du får den samme rente på dit indlån, som du betaler for lånet. Hvis du for eksempel låner 200.000 kr. og lader dem stå på indlånskontoen, koster det dig reelt ikke noget, så længe der er balance mellem lånet og dit indlån. Sætter du mere ind på indlånskontoen, end du skylder på lånet, forrentes det overskydende beløb med den almindeligt gældende indlånsrente for din kontotype i henhold til vores Prisinformation

Du kan bruge indlånskontoen som Lønkonto, og du kan få Dankort og overføre penge via Netbank, Mobilbank og Betalingsservice, ligesom du kan med en almindelig Lønkonto. Fordelen ved at bruge kontoen som en Lønkonto er, at dine løbende lønindbetalinger reducerer forskellen mellem ind- og udlån og giver dig en lavere renteudgift.

Kontakt din personlige rådgiver og hør mere om dine muligheder.

Find afdelinger og medarbejdere

Ring mig op

Udfyld formularen herunder, hvis du gerne vil ringes op af en rådgiver fra Sparekassen Vendsyssel.