Børne­opsparing

Det er dyrt at blive voksen! Når dine børn flyver fra reden, skal de måske købe den første bil eller betale indskud til en studiebolig. Med en Børneopsparing kan du som forælder være med til at give dine børn en god start på voksenlivet.

Ring mig op
Børneopsparing

Når dine børn flyver fra reden, medfører det store forandringer i deres økonomi. Typisk får dine børn brug for lidt startkapital, når de skal betale deres første indskud på en bolig, når de skal tage kørekort, eller når de får brug for et transportmiddel til og fra deres uddannelse eller arbejde.

Indlånsrenten er skattefri på en Børneopsparing, så det er en meget fordelagtig måde at spare op på. Du kan indbetale op til 6.000 kr. pr. år på en Børneopsparing (dog maksimalt 72.000 kr.).

For at oprette en Børneopsparing skal du blot henvende dig i sparekassen eller kontakte din personlige rådgiver.

Find afdelinger og medarbejdere

Både forældre, bedsteforældre og oldeforældre kan oprette en Børneopsparing, men hvert barn kan kun have én opsparing. Hvis aftalen udløber, før barnet bliver 18 år, er det barnets værge, der disponerer over pengene. Hvis barnet er fyldt 18 år, råder barnet selv over pengene. Du kan eventuelt også sætte frigivelsen senere end 18 år.

Se rentesatsen for Børneopsparing i vores Prisinformation

Ring mig op

Udfyld formularen herunder, hvis du gerne vil ringes op af en rådgiver fra Sparekassen Vendsyssel.