”Vi kan nyde pensionen takket være en god rådgivning”

Gert Yde (t.v.) og Susanne Birkemose (t.h.)

Susanne og Gert Yde
Susanne Birkemose og Gert Yde fra Struer har haft den samme kunderådgiver i imponerende 35 år – nemlig Kurt Madsen fra Sparekassen Vendsyssel i Struer.

- Siden Kurt kom i banklære i midten af firserne, har vi haft ham som kunderådgiver, og det er der jo kun én årsag til, nemlig at vi er fantastisk tilfredse med den rådgivning, vi har fået i årenes løb. Der har aldrig været større udfordringer, men kun opbakning og en grundig rådgivning, tilpasset hvor vi var i livet, fortæller Gert Yde.

- Vi har i tidens løb haft behov for en række af de traditionelle bankprodukter, blandt andet finansiering af hus og bil, og der har aldrig været nogen negative overraskelser.

- Helt aktuelt oplever vi også, at den rådgivning, vi i sin tid fik om at spare op til vores pension, var den helt rigtige.

- I dag er vi nemlig pensionister og nyder godt af en rigtig fornuftig opsparing, og det er jo netop det, som opsparing til pension handler om.

- Vi er derfor meget taknemmelige for den rådgivning, vi har fået i tidens løb og fortsat får, fortæller Gert Yde, der som en lille krølle også lige nævner, at kunderådgiver Kurt Madsen altid har kunnet parrets kontonumre i hovedet, når de har ringet eller er kommet ned i afdelingen i Struer.

Et andet område, hvor Susanne og Gert Yde i årenes løb har været glade for Sparekassen Vendsyssel, er bankens opbakning til lokalsamfundets foreninger og aktiviteter.

- Jeg er selv aktiv i atletikklubben AK Kilen i Struer, og her har vi i årenes løb nydt godt af Sparekassen Vendsyssels opbakning. Vi deler klubhus med Struer Tennisklub, og her har jeg også oplevet, at Sparekassen Vendsyssel har bakket flot op.

- Endelig er de jo også et af de få pengeinstitutter, der fortsat har en bemandet afdeling i Struer. Det er også vigtigt for lokalsamfundet, slutter Gert Yde.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Kurt Madsen, souschef

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.