Et stærkt samarbejde, som holder lokalområdet kørende

Heinrich fra HG Auto
Flemming Vinther bor i Hadsund, hvor han til daglig arbejder som ejendomsmægler hos ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen. Privat er han kunde i Sparekassen Vendsyssel, som han således kender fra både sit eget personlige engagement og samarbejde om finansiering af ejendomshandler for kunder.

- Uanset om jeg har fat i Sparekassen Vendsyssel som privatperson eller som led i en ejendomshandel, så er samarbejdet og korrespondancen altid kendetegnet af en meget venskabelig og uformel tone, og det gør faktisk mange ting meget nemmere og endnu mere smidige, fortæller Flemming Vinther.

- Min hustru Jane og jeg valgte selv at skifte til Sparekassen Vendsyssel for to år siden i forbindelse med, at vi selv købte hus. Her fik vi Vibeke Rose som privatrådgiver, og noget af det, jeg husker tydeligt i forbindelse med hendes rådgivning om finansieringen, var hendes evne til at forklare tingene til Jane, der ikke kendte så meget til mulighederne og begreberne, som jeg gjorde.

- Her kunne Vibeke og jeg nemt været gået over i en professionel snak, da vi jo begge arbejder med det til daglig. Men det sikrede Vibeke, at vi ikke gjorde. Hun forklarede tingene på en fantastisk god måde.

- Som ejendomsmægler ved jeg, hvor meget det betyder, at kunderne er klædt godt på og forstår den rådgivning, de får af deres pengeinstitut. Samtidig kan jeg også godt mærke på en kunde, om de kender deres bankrådgiver. Det er desværre ikke altid en selvfølge, men det er vigtigt, fortæller Flemming Vinther.

- Derfor er det en fornøjelse at samarbejde med Sparekassen Vendsyssel, både privat og professionelt som en del af mit arbejde, og så er deres Netbank i øvrigt rigtig god med et væld af muligheder. Det betyder faktisk også en del i dagligdagen.
Vibeke Rose

Overvejer du at skifte til Vibeke eller en af de andre lokale rådgivere?

Book et møde eller kontakt sparekassen, hvis du er interesseret i et uforpligtende møde om bankskifte til Sparekassen Vendsyssel.