Sparekassen Vendsyssel troede på vores idé

Berit Kildegaard, daglig leder af Sct. Georgsgården

  Børnehaven Sct. Georgsgården
Da Børnehaven Sct. Georgsgården i Lemvig for et par år siden ønskede at etablere en vuggestue, krævede det en større kassekredit og et lån. Det kunne ikke lade sig gøre i institutionens daværende pengeinstitut.

I stedet kiggede de ind til Carlo Hald, erhvervskundechef i Sparekassen Vendsyssels afdeling i Lemvig.

- Carlo troede på os og vores idé, og heldigvis har vi sidenhen bevist, at han havde noget at have troen i, fortæller Berit Kildegaard, daglig leder af Sct. Georgsgården.

- For mig er det også vigtigt, at Sparekassen Vendsyssel er lokalt forankret og derfor kender byen, lokalområdet og vores arbejde og historie i børnehaven, samtidig med at den vil være med til at præge udviklingen i positiv retning, lyder det fra Berit.

- Den rådgivning og sparring, vi oplever i Sparekassen Vendsyssel, er meget nærværende, ærlig og nede på jorden, og det er faktisk værdier, som vi selv har meget fokus på hos os. På den måde passer det jo også helt perfekt.

- Forleden, da børnene var ude og gå en tur, kiggede de også lige ind i Sparekassen Vendsyssels filial i Lemvig for at spørge efter nogle refleksbrikker. Et hyggeligt besøg, der også betød, at Carlo nogle dage efter kiggede forbi børnehaven med nogle flotte refleksveste, som børnene blev meget glade for, slutter Berit Kildegaard.

Sct. Georgsgården, der i dag tæller 47 børn i børnehaven, 12 børn i vuggestuen og 14 medarbejdere, ligger smukt i Lemvigs slugter og bakker med naturen som legeplads og med kort afstand til sø, fjord og byens kulturelle tilbud.
Carlo Hald

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Carlo Hald, Erhvervskundechef

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.