"Vi mødte vores nye rådgiver i Brovst Hallen"

Rikke og Martin Christensen
Rikke og Martin Christensen fra Brovst valgte for fire år siden at skifte til Sparekassen Vendsyssel efter at have været kunde i et andet pengeinstitut i mere end 20 år.

- Vi fik idéen til at skifte, da vores børn var til Sparekassen Vendsyssel Cup i Brovst Hallen, hvor vi faldt i snak med en anden forælder - Rikke Bedholm Pedersen, der arbejdede i Sparekassen Vendsyssel. Vi blev inviteret til et møde i sparekassen. Her fandt vi hurtigt ud af, at vi var et godt match, og at de kunne tilbyde en service, vi ikke havde været vant til, fortæller Rikke Christensen.

- Vi går selvfølgelig op i vores økonomi, men ikke på den måde, at vi hele tiden selv holder øje med, om vi har de rigtige produkter. Men siden vi skiftede til Sparekassen Vendsyssel, har vi følt os helt trygge ved, at de løbende overvåger og ser tingene fra vores perspektiv – eksempelvis om vi har de rigtige lån, fortæller Rikke.

- Jeg kan også huske, at 4-5 måneder efter, at vi var skiftet, så ringede vores bankrådgiver for at høre, om alt stod godt til, og om vi havde været tilfredse med skiftet. Det blev vi meget positivt overraskede over, da vi hidtil kun havde hørt fra vores pengeinstitut, hvis der var problemer. Det var service og nærvær.

- Samtidig er vi også på fornavn med alle medarbejderne i sparekassens Brovst afdeling, som i øvrigt også altid er til stede, når der sker noget i lokalsamfundet. Det er, uanset om det er sport, handelsliv, arrangementer eller andet. Når der sker noget i Brovst og omegn, så bakker de altid op. Det viser, at de vil lokalsamfundet.

- Det var jo også ved et lokalt arrangement i hallen, at vi selv kom i snak med dem, og det er vi glade for. Jeg kan uden tøven sige, at Sparekassen Vendsyssel er det bedste pengeinstitut, vi nogensinde har haft, slutter Rikke Christensen.
Rikke Bedholm Pedersen

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Rikke Bedholm Pedersen, kunderådgiver

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.