"Vi bliver klædt godt på i sparekassen"

Heino Vangsgaard Jensen (t.v.) og Per Hansen (t.h.), indehavere af tøjbutikken Mr. Arthur i Struer.

Mr. Arthur

Tøjbutikken Mr. Arthur i Struer valgte for fire år siden at skifte fra et større landsdækkende pengeinstitut til Sparekassen Vendsyssels lokale afdeling i Struer. Det var en markant ændring.

- I det pengeinstitut, vi kom fra, havde vi i en årrække følt os lidt som en kastebold, og vi var endt med at få en rådgiver i et erhvervscenter et pænt stykke fra Struer.

- Det var besværligt, og vi savnede den lokale forankring. Altså et pengeinstitut, der ved, hvad der rører sig i det lokale handelsliv, i vores butik og i Struer generelt, fortæller Per Hansen, der sammen med Heino Vangsgaard Jensen står i spidsen for den populære og flotte tøjbutik i hjertet af byen.

- Vi aftalte et møde med John Bruni Pedersen, afdelingsdirektør for Sparekassen Vendsyssels erhvervsafdeling her i Struer. Det var positivt. Vi kunne med det samme mærke, at det var anderledes lokalt, og vi blev hurtigt enige om et samarbejde.

- Det har vi på ingen måde fortrudt. I tillæg til den lokale forståelse oplever vi nu korte kommandoveje, lynhurtige beslutninger og proaktiv rådgivning, der betyder, at vi føler os helt trygge. Vi fornemmer, at vi altid har de produkter, der er rigtige for os.

- Ud over en rigtig god rådgivning og sparring kan jeg også se, at vilkårene på vores ydelser er rigtig fornuftige, hvilket også har betydning. Selvfølgelig vil vi da gerne en procent ned i rente på kassekreditten, men det tager vi lige op på næste møde, lyder det med et smil fra Per Hansen, der startede som bydreng i butikken tilbage i 1980.

I år 2000 overtog Per butikken sammen med Heino – og duoen kan dermed fejre 20 års jubilæum som indehavere i år.

Mr. Arthur har tøj til både damer og herrer fra konfirmationsalderen og opefter. Butikken har endvidere en stor erhvervsafdeling med alle former for arbejdstøj og profilbeklædning.

Ud over Per og Heino beskæftiger Mr. Arthur i dag 12 medarbejdere.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

John Bruni Pedersen, afdelingsdirektør

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.