"Vi fik opbakning til både motocross og nybyggeri"

Mark Sørensen og Janne Sort Nielsen

Mark Sørensen og Janne Sort Nielsen
Mark Sørensen fra Fjerritslev har kørt motocross, siden han var seks år. I dag kører han for Han Herred Motorklub og er blandt landets bedste i sin disciplin.

At køre motocross er dog ikke helt gratis, så for tre år siden kiggede Mark ind til Sparekassen Vendsyssel i Fjerritslev for at høre, om de ville hjælpe med et sponsorat. Det ville de gerne.

På det tidspunkt var Mark Sørensen ikke kunde. Det er han i dag. Det samme er kæresten Janne Sort Nielsen, og det unge par har for nylig taget hul på et nyt, spændende kapitel sammen. De skal i gang med at bygge deres drømmehus på den nye udstykning Dalhøjen i Fjerritslev.

- Jeg har efterhånden været kunde i Sparekassen Vendsyssel i nogle år, mens Janne først skiftede, da vi skulle til at bygge hus sammen. Her ville der nemlig være store fordele i at have det samme pengeinstitut, og vi var overhovedet ikke i tvivl om, at det skulle være Sparekassen Vendsyssel, fortæller Mark Sørensen.

- Vi har Henrik Bech som kunderådgiver, og det er meget positivt. Vi oplever en meget professionel og samtidig personlig rådgivning, hvor vi føler, der er god kemi. Det betyder rigtig meget for os, og det har haft afgørende betydning for vores valg af pengeinstitut.

- Vi er begge 25 år, førstegangskøbere og nybyggere, så der er meget, vi skal være opmærksomme på. Her har vi følt os 100% trygge ved den rådgivning, vi har fået, og det hele er blevet forklaret, så det er til at forstå og forholde sig til.

- Henrik har i øvrigt også hjulpet mig med investeringsrådgivning, hvilket har været meget værdifuldt for mig, lyder det fra Mark, der ud over at køre motocross også elsker at cykle og er medlem af Han Herred Cykelklub.

- I cykelklubben har jeg lært Niels og Carsten at kende. De er begge ansat i Sparekassen Vendsyssel, så det er også en sjov krølle på det hele, slutter Mark.
Henrik Bech

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Henrik Bech, afdelingsdirektør

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.