”Sparekassen er altid med, når der er aktiviteter i byen”

Maja Rodal Søgaard (m.f.), sparekassens afdelingsdirektør Søren H. Petersen (t.h.) og souschef Lene B. Jensen (t.v.)

Maja Rodal Sørensen

Maja Rodal Søgaard skiftede for nyligt til Sparekassen Vendsyssel - både privat og som erhvervskunde med sin frisørsalon, Hair Company, der har hjemme på Butikstorvet i Hadsund. En beslutning, der hverken handlede om renter, kassekredit eller andre produkter.

- Selvfølgelig har Sparekassen Vendsyssel nogle gode vilkår og produkter, men vigtigst for mig, så fylder de i positiv forstand en masse her i Hadsund, og derfor ville jeg gerne være kunde hos dem.

- De er altid med, når der er aktiviteter i byen. De bakker op om foreninger og lokale aktiviteter, og så er medarbejderne altid positive og hilser, også når du møder dem en lørdag formiddag i Brugsen eller i den lokale forening, fortæller Maja og fortsætter:

- Samtidig bakker de på alle måder op om det lokale erhvervsliv og er en del af vores lokalsamfund. Ikke bare i ord, men også i handling. Det er utrolig vigtigt for butikker og erhvervsliv i en by som Hadsund, at vi bakker hinanden op, og det gør de i Sparekassen Vendsyssel. Det kan jeg også mærke i min salon, hvor jeg har flere medarbejdere fra Sparekassen Vendsyssel som kunder, lyder det fra Maja.

- Jeg kan også huske op til en jul, hvor jeg faktisk ikke var kunde hos dem endnu. Her kiggede de lige ind i min salon og spurgte, om jeg ikke lige ville have en julekalender med hjem til mine børn. Det var en positiv overraskelse, både for mig og børnene, slutter Maja.

Maja Rodal Søgaard har været i frisørfaget i godt 16 år, heraf 10 år som selvstændig.

Lene Baade Jensen

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Lene B. Jensen, souschef

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.