”Det helt rigtige pengeinstitut for vores familie”

-  Søren Johansen og Louise Christensen

Vesterhavet
For godt et år siden skiftede Søren Johansen og Louise Christensen til Sparekassen Vendsyssel i Struer. Skiftet skyldtes, at de gerne ville følge deres kunderådgiver igennem mange år, som var skiftet til Sparekassen Vendsyssel i Struer.

- Ja, årsagen til skiftet var i første omgang, at vi fortsat gerne ville beholde vores kunderådgiver. Når det er sagt, kan vi allerede nu mærke, at vi er kommet til en helt anden type pengeinstitut, der er lokalt forankret og har stort fokus på at bakke op i lokalsamfundet og alt det nære, herunder en flot opbakning til områdets forenings- og kulturliv, fortæller Søren Johansen og fortsætter:

- For både Louise, mig selv og ikke mindst vores børn, Elias på syv år og Laura på to år, er et aktivt og velfungerende foreningsliv af stor betydning. Det gælder lige nu, men også i årene fremover, hvor vi med garanti vil nyde godt af de forskellige varierede tilbud. Derfor betyder den opbakning faktisk rigtig meget for os.

- Samtidig har Sparekassen Vendsyssel også de helt rigtige produkter på hylderne. Vi har fået finansieret vores drømmehus på attraktive vilkår, og så har vi tegnet de nødvendige livsforsikringer og fået lavet en god pensionsopsparing. Samlet set betyder det, at der er ro og tryghed omkring det økonomiske i vores familie, siger Søren, der sammen med Louise er tilflytter til Struer.

- Vi kommer fra henholdsvis Viborg og Aarhus, men er flyttet til Struer på grund af vores arbejde. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Byen har en passende størrelse med et rigt udvalg af butikker, kulturtilbud og et stærkt foreningsliv, ligesom naturen i og omkring byen er fantastisk.

Som nævnt fulgte Søren og Louise deres kunderådgiver til Sparekassen Vendsyssel, og han får da også lige et par ord med på vejen:

- Det første ord, der falder mig ind, når jeg tænker på vores samarbejde med vores kunderådgiver, er tryghed. Vi føler oprigtigt, at han interesserer sig for vores liv og situation og altid prøver at finde de bedste løsninger og muligheder for os. Det giver en dejlig ro og tryghed, der gør, at vi ikke skal tænke på, om vi har de rigtige lån, produkter og vilkår. Det er vi sikre på, at vi har, slutter Søren.

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.