"Drømmen om hus og bil blev realiseret i sparekassen"

Ida Thougaard

For godt et halvt år siden skiftede Ida Tougaard og hendes kæreste Frederik begge til Sparekassen Vendsyssel i Fjerritslev. Drømmene om bil og hus skulle udleves.

- Jeg havde haft samme pengeinstitut, siden jeg var barn, men nu hvor jeg begyndte at få brug for dem, så var der ingen opbakning. Efter jeg blev udlært som receptionist, fik jeg tilbudt et job i Aalborg og havde derfor brug for at købe en bil. Det kunne dog ikke lade sig gøre at låne pengene i den gamle bank, fortæller Ida Tougaard.

- Vi kontaktede derfor Henrik Bech i Sparekassen Vendsyssel i Fjerritslev. Her blev vi modtaget positivt og med fokus på, at tingene kunne lade sig gøre.

- Det er kun et halvt år siden, og siden har vi ikke kun købt en bil, vi har såmænd også købt et hus sammen. Så jeg føler virkelig, at vi har fået lov til at realisere vores drømme.

- Samtidig har vi fået fantastisk hjælp fra Henrik til at lægge et fornuftigt og holdbart budget, hvilket er vigtigt, når man er førstegangskøber af hus. Vi har også tegnet vores forsikringer gennem Sparekassen Vendsyssel, og her har vi ovenikøbet sparet en del penge, slutter Ida Tougaard.

Henrik Bech

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Henrik Bech, afdelingsdirektør

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.