"Vi fulgte vores rådgiver til den lokale sparekasse"

Heidi og Thomas Ovesen

Heidi og Thomas Ovesen fra Aabybro skiftede til Sparekassen Vendsyssel for godt fire år siden. De valgte at følge deres kunderådgiver gennem mange år, som fik job i afdelingen i Aabybro.

- Vi havde haft Pernille Overgaard som rådgiver i mange år, og hende ville vi ikke undvære, så da hun skiftede til Sparekassen Vendsyssel, skiftede vi også, og det har været en rigtig god oplevelse, fortæller Thomas Ovesen.

- Tidligere havde Pernille været i en bank i Aalborg, så i stedet fik vi nu et rigtig lokalt pengeinstitut, og dermed blev det også tydeligt for os, hvor meget Sparekassen Vendsyssel fylder i vores lokalsamfund.

- De er til stede en masse forskellige steder, og de deltager også altid aktivt, når der sker noget i byen.

- Vi har også to børn, der går til håndbold og gymnastik i Aabybro, og her er Sparekassen Vendsyssel også en velvillig sponsor, hvilket er med til at give børnene nogle muligheder.

- Selvom vi ikke har det helt store og løbende behov for rådgivning, oplever vi altid Pernille som positiv og imødekommende, når behovet er der.

- Jeg kan eksempelvis selv godt lide at skifte bil lidt oftere, end det måske er økonomisk fornuftigt, og her møder jeg kun opbakning, fortæller Thomas Ovesen med et smil.

- Samtidig er de også gode til at give lyd fra sig, hvis der er forhold, der ændrer sig, som kunne komme os til gavn. Eksempelvis omlægning af lån.

- Så det er på alle måder positivt, at vi flyttede til Sparekassen Vendsyssel. Tak for det, Pernille, slutter Thomas.

Pernille Vosgerau Overgaard

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Pernille V. Overgaard, kunderådgiver

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.