Vi kommer i mål med vores drømme og ønsker

Gitte og Lasse Gade
For tre år siden besluttede Gitte og Lasse Gade fra Vinderup, at det var tid til at omlægge lånet i deres charmerende og karakteristiske murermestervilla i Vinderup. De forhørte sig i deres daværende pengeinstitut, men valgte samtidig også at få et tilbud på omlægningen fra Sparekassen Vendsyssels afdeling i Struer.

- Det var lidt af en øjenåbner. Både hvad angik det konkrete tilbud på omlægningen og med hensyn til den nærværende dialog, vi pludselig fik med kunderådgiveren. Vi havde oplevet vores tidligere pengeinstitut som lidt firkantet, men pludselig oplevede vi en sparekasse med løsningsorienteret rådgivning, der tog udgangspunkt i vores situation og hverdag. Så vi valgte at skifte, fortæller Lasse Gade, der fortsætter:

- Vi fik en meget imødekommende og fleksibel rådgivning, men selvfølgelig også helt realistisk. Vi er en stor familie med fire børn i alderen fra 8 til 13 år, så vi ville for alt i verden ikke sidde stramt i det, så vi skulle vende hver en femøre. Så sammen med kunderådgiveren fik vi strikket et velovervejet budget sammen, der passede helt perfekt til os.

- Faktisk var budgettet så fornuftigt, at vi for nylig også har købt et dejligt sommerhus ved smukke Livbjerggård i første række til Limfjorden. I tæt samspil med vores kunderådgiver, Glen Pedersen, kom vi igen i mål med vores drømme og ønsker, fortæller Lasse, der arbejder som bygningsingeniør/arkitekt, mens hustruen Gitte er ansat på et reklamebureau i Holstebro.

- Vi kan kun give Sparekassen Vendsyssel de allerbedste anbefalinger. Vi er blevet taget fantastisk godt imod og har haft en oplevelse af, at de altid tager udgangspunkt i os og ikke i deres produkter. Den rækkefølge er vigtig og giver tryghed, slutter Lasse.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Glen B. Pedersen, kunderådgiver

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.