Et pengeinstitut med interesse for lokalsamfundet, mig og min virksomhed

Kent Hjørringgaard (t.v.) og Chris Mølgaard Hjørringgaard (t.h.), indehavere af Garant Brovst

Garant. Brovst
Siden 1999 har Kent Hjørringgaard stået i spidsen for Garant på Merkurvej 2 i Brovst. En forretning, der i årenes løb har vækstet og budt på flere udvidelser. De sidste fem år har det været med Sparekassen Vendsyssel som tæt sparringspartner.

- Jeg skulle lægge nogle kreditforeningslån om og valgte at sondere markedet. Her fik jeg kontakt til Vagn Christensen i Sparekassen Vendsyssels afdeling i Brovst og følte med det samme, at han var meget engageret, kompetent og ikke mindst lokal.

- For mig er det nemlig vigtigt, at mit pengeinstitut har en ærlig og oprigtig interesse for lokalsamfundet, mig og min virksomhed. Det oplevede jeg med det samme hos Vagn i Sparekassen Vendsyssel. Han kender lokalområdet som sin egen bukselomme, og så kan andre tage sig af det, der foregår i Aarhus og København, fortæller Kent Hjørringgaard.

- Samtidig var den konkrete sparring omkring låneomlægningen også yderst kompetent og professionel, og det er fortsat lige siden, når jeg har haft behov for rådgivning og input. Det giver en stor tryghed at have det sådan med sit pengeinstitut, slutter Kent.

Garant Brovst har rødder tilbage i 1974. Kent Hjørringgaard købte forretningen i 1999, der har et kæmpe udvalg i tæpper, gardiner, gulve og klinker. Virksomheden beskæftiger i dag 15 ansatte.
Vagn Hav Christensen

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Vagn Hav Christensen, erhvervskundechef

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.