Poul er oprigtigt interesseret i vores virksomhed

 Erhvervskundechef Poul Hegelund Jørgensen (t.v.) og Finn Møller (t.h.)

Finn Møller

Tømrer og bådebygger Finn Møller ApS i Mariager blev stiftet for godt 20 år siden – de sidste 15 år har det været med Sparekassen Vendsyssel i Mariager som tæt samarbejdspartner.

- Vi havde et andet pengeinstitut, som vi egentlig var ganske godt tilfredse med, men så fik vi et bedre tilbud fra Sparekassen Vendsyssel, som de andre ikke kunne matche. Derfor skiftede vi, og det har vi bestemt ikke fortrudt, fortæller Finn Møller.

- Vi har Poul Hegelund Jørgensen som erhvervsrådgiver, og det fungerer rigtig godt. Poul er oprigtigt interesseret i vores virksomhed og prøver hele tiden at finde de bedste løsninger til os. Det har vi senest oplevet i forbindelse med nogle låneomlægninger, hvor han kontaktede os og foreslog nogle ændringer, der har vist sig rigtig gunstige for os. Det har vi også oplevet med andre ydelser og produkter.

- Nu kan det jo godt gå både op og ned i byggebranchen, og vi har i tidens løb indimellem også haft brug for særligt store garantier eller midlertidig forhøjelse af vores kassekredit i forbindelse med større byggerier. Her har vi også kun mødt imødekommenhed og opbakning.

- Dermed er Sparekassen Vendsyssel lige nøjagtig den professionelle og fleksible samarbejdspartner, vi har brug for som virksomhed. Det skaber en god tryghed, at det bare fungerer.

- Samtidig er de også altid flinke til at spørge os, hvis de har en tømreropgave, der skal laves. Det er dog ikke hver eneste gang, at vi får opgaven, men de har jo sikkert også andre i vores branche blandt deres kunder, så det er helt naturligt. Men det viser, at de også bakker op på den måde.

- Endelig er de fantastisk gode til at bakke op i vores lokalsamfund, herunder altid være til stede, når der sker noget i byen. De er også flinke til at invitere til arrangementer, blandt andet også en tur til Hobro for at se superligafodbold, hvilket vi altid sætter pris på, slutter Finn Møller.

Poul Hegelund Jørgensen

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Poul Hegelund Jørgensen, erhvervskundechef

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.