”Det er nøjagtigt det, jeg forbinder med personlig rådgivning”

David Jakobsen (t.v.) og afdelingsdirektør Michael Hermund (t.h.)

David Jakobsen

David Jakobsen har været kunde i Sparekassen Vendsyssel siden 2017. Årsagen er enkel.

- Det lyder lidt klichéagtigt at sige ’på grund af den personlige rådgivning’, for jeg tror, at de fleste pengeinstitutter tilstræber at yde en nærværende og personlig rådgivning. Men hos Sparekassen Vendsyssel har jeg for første gang oplevet, at der reelt er vægt bag ordene.

- Jeg har Michael Hermund som rådgiver i Sparekassen Vendsyssels afdeling i Mariager, og han er oprigtigt interesseret i mit liv og min hverdag. Han kommer løbende med gode input til, hvad jeg skal forholde mig til og være opmærksom på.

- Jeg føler, at han kender mig og oprigtigt går op i at give mig den helt rigtige rådgivning. Det er nøjagtigt det, jeg forbinder med personlig rådgivning, fortæller David Jakobsen.

- Vi har blandt andet snakket om budgetlægning, investeringer, billån, boliglån og Totalkreditlånet i mit hus. På et tidspunkt ringede han og fortalte, at nu ville han selv konvertere et af sine egne lån, fordi det var et fordelagtigt tidspunkt at gøre det på. Han fortalte grundigt om fordelene og foreslog, at jeg burde gøre det samme som ham. Jeg fulgte rådet, og det har været meget fordelagtigt for mig.

- På et tidspunkt, da min datters børneopsparing stod til at udløbe, hjalp han mig også med at investere den, så den i dag er blevet mere værd. Den form for proaktiv rådgivning bliver man tryg ved.

- Samtidig oplever jeg også, at Sparekassen Vendsyssel er fantastisk til at bakke op om arrangementer og initiativer i lokalsamfundet.

- Jeg er selv en del engageret i Mariagerfjord Golfklub, og her får vi sjældent et nej, hvis vi eksempelvis spørger om sponsorgaver til turneringer eller andet. Vi bliver altid mødt på en positiv og imødekommende måde, slutter David Jakobsen.

Michael Hermund

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Michael Hermund, afdelingsdirektør

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.