”Jeg kan altid regne med deres opbakning”

Søren Dahl Larsen, indehaver af Dahlitech

Dahlitech
Søren Dahl Larsen er indehaver af metalvirksomheden Dahlitech i Randers, som udfører det meste inden for laserskæring, pladebearbejdning samt smedearbejde til blandt andet industrien og byggebranchen.

Virksomheden, som Søren stiftede i 2002, og som i dag beskæftiger 25 medarbejdere, har samarbejdet med Sparekassen Vendsyssels afdeling i Mariager i mange år. Et samarbejde, der altid har givet Søren ro og tryghed.

- Vi har altid været en virksomhed med et stort cash flow. Vi opererer nemlig i en branche, hvor der hele tiden sker en udvikling, og hvor der løbende kræves nogle større investeringer i blandt andet nye maskiner. Det er simpelthen en nødvendighed for at være med og for at kunne tiltrække nye kunder, fortæller Søren Dahl Larsen.

- Her har samarbejdet med Sparekassen Vendsyssel været meget afgørende for udviklingen og væksten i vores virksomhed. Vi har igennem alle årene haft stor glæde af en grundig og professionel sparring samt ikke mindst den nødvendige tillid og opbakning, når det har været nødvendigt.

- Jeg husker eksempelvis, da finanskrisen kom buldrende i 2008. Dengang havde vi brug for maksimal opbakning, og det fik vi. Det skaber tryghed og giver os ro til at drive og udvikle vores virksomhed på den bedst tænkelige måde.

- Vi har også opbygget nogle rigtig gode personlige relationer til både vores rådgiver og de øvrige medarbejdere i Mariager-afdelingen. Jeg kan mærke, at de sætter sig ind i vores virksomhed og i den branche, vi agerer i. Det skaber en forståelse for min virksomhed, som er meget betryggende.

- Det jeg får i Sparekassen Vendsyssel, er meget vigtigt i forhold til at skabe de nødvendige rammer for at drive forretning, fortæller Søren Dahl Larsen, der også har sit private engagement i Sparekassen Vendsyssel.

- Jeg har en bred palet af de traditionelle produkter, og har også her kun haft gode oplevelser med grundig rådgivning, som jeg har haft stor glæde af, slutter Søren.
Martin Rubach

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Martin Rubach, erhvervskundechef

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.