"Positive, begejstrede og engagerede på vores vegne"

Daniel Asmussen, indehaver af Classic Clean (tv.), og Niels Kallestrup Kærgaard, souschef i Sparekassen Vendsyssel (th.)

Søren Asmussen fra Classic Clean (tv.) og Niels Kallestruo Kærgaard fra Sparekassen Vendsyssel (th.)
- Da min hustru, Camilla, og jeg for godt et års tid siden besluttede os for at ville bygge vores eget hus, tog vi selvfølgelig fat i vores daværende pengeinstitut for at snakke de forskellige finansieringsmuligheder igennem. Det viste sig hurtigt at være en tung proces med en del stopklodser.

- En god ven anbefalede os at prøve Sparekassen Vendsyssel i Mariager, hvor vi fik kontakt med vores kunderådgiver Niels Kallestrup Kærgaard. Her fik vi en mere positiv og ubesværet oplevelse i forhold til vores tidligere pengeinstitut. Niels havde de positive briller på fra vores første møde og var begejstret og engageret på vores vegne, hvilket betyder meget, når man står over for livets største økonomiske investering. Niels fortalte grundigt og forståeligt om vores forskellige finansieringsmuligheder, og vi fandt sammen en attraktiv løsning.

- Vi gjorde det meget klart, at vi ønskede en finansieringsløsning, der gav os luft i hverdagen, samtidig med at den økonomiske bue alligevel ikke skulle spændes for hårdt, hvis der skete uventede ting.

- Den balance fandt vi sammen, og efterfølgende har det vist sig, at vi har fået den helt rigtige løsning, hvilket i øvrigt også er blevet endnu vigtigere, da vi også har oplevet den glæde, at familien er blevet udvidet. Det har blandt andet gjort det nødvendigt at udskifte vores bil med en større model. Her oplevede vi det på samme måde. God rådgivning om de forskellige muligheder og valg af den helt optimale finansiering for os.

- Som nævnt har vi Niels Kallestrup Kærgaard som rådgiver, men når vi taler med de andre i Mariager-afdelingen, er de også altid positive og imødekommende. Så de allerbedste anbefalinger herfra.

Daniel Asmussen, indehaver af Classic Clean
Niels Kallestrup Kærgaard

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Niels Kallestrup Kærgaard, souschef

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.