”Det er en tryghed, at vi altid kan sige ja til ordrer, der kræver en økonomisk investering”

Elin og Jens Davidsen, indehavere af Brdr. Davidsens Rute- og Turistservice A/S

Brdr. Davidsens Rute- og Turistservice A/S er en vognmandsforretning med stolte rødder tilbage til 1939. Siden år 2000 har virksomheden været drevet af tredje generation, Elin og Jens Davidsen, og den har hjemme i indbydende faciliteter på Nørholmsvej 164 i Aalborg. Faciliteter, der også huser eget værksted, så vognparken altid er perfekt vedligeholdt.

Virksomheden skiftede til Sparekassen Vendsyssel i marts 2019.

- Vi følte, at vi manglede et pengeinstitut, der talte samme sprog som os og havde forståelse for den forretningsverden, vi agerer i, fortæller Elin Davidsen og fortsætter:

- Hvis vi eksempelvis skal byde på en licitation, der vil kræve en investering, så er det vigtigt for os, at vi kan regne med økonomisk opbakning fra vores pengeinstitut. Det er vigtigt for os, at vi ikke bare får et ”måske” eller ”det må vi se på, hvis I får ordren”.  

- I Sparekassen Vendsyssel får vi altid klare svar, som vi kan handle efter. Det er en kæmpe tryghed i hverdagen, at vi altid ved, at vi kan sige ja til en ordre. Det har givet os nogle helt andre muligheder og gør det hele nemmere og meget mere fleksibelt.

Elin og Jens Davidsen har også flyttet deres privatøkonomi til Sparekassen Vendsyssel, og det har ligeledes været en meget positiv oplevelse.

- Vi er i gang med et større husprojekt, hvor privatboligen skal rives ned, fordi vi vil bygge nyt. Det har været et stort projekt, der har krævet en masse rådgivning og fleksibilitet fra vores samarbejdspartnere – også med hensyn til finansieringen.

- Her har vi fået begge dele fra vores rådgiver Martin Andersen, der på en imødekommende og tryg måde finder de bedste løsninger og produkter, slutter Elin Davidsen.

Brdr. Davidsens Rute- og Turistservice A/S beskæftiger i dag cirka 65 chauffører, råder over 48 busser i varierende størrelser og har omtrent 30 ruter for Nordjyllands Trafikselskab. Desuden tilbyder firmaet blandt andet også turistkørsel, partybus, flexkørsel og liftbuskørsel med op til 10 kørestole. 
Martin Møller Andersen

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Martin Andersen, erhvervskundechef

Erhverv Aalborg

Monica Aaen

Monica Aaen

Afdelingsdirektør
Tlf. 82 22 98 40

Jes N. Nielsen

Erhvervskundechef
Tlf. 82 22 90 23
Lasse Lemvig

Lasse Lemvig

Erhvervskundechef
Tlf. 82 22 90 34
Marie Munch Jensen

Marie Munch Jensen

Erhvervskundechef
Tlf. 82 22 90 31
Martin Møller Andersen

Martin M. Andersen

Erhvervskundechef
Tlf. 82 22 90 25
Nikolaj Agesen

Nikolaj Agesen

Erhvervskundechef
Tlf. 82 22 90 27
Per Krogh Christensen

Per K. Christensen

Erhvervskundechef
Tlf. 82 22 90 44

Lone M. Christensen

Formuespecialist
Tlf. 82 22 98 77
Bente Nielsen

Bente Nielsen

Erhvervssupporter
Tlf. 82 22 90 29
Camilla Vejby Svenningsen

Camilla Svenningsen

Erhvervssupporter
Tlf. 82 22 97 04

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.