Et pengeinstitut, der tror på landbruget og kender lokalområdet

Per Kold Kristiansen (tv.), Kim Kold Kristiansen (mf.) og Rasmus Kold Kristiansen (th.)

Bejstrup Maskinstation
Med godt 150 medarbejdere er Bejstrup en stor og betydelig virksomhed i Jammerbugt Kommune. Ud over traditionelle maskinstationsopgaver for landbruget udfører virksomheden også entreprenør-, vognmands- og anlægsopgaver for erhverv og private.

Virksomheden begyndte i det små tilbage i 1972 og har en stolt historie, præget af vækst og innovation. Her har Sparekassen Vendsyssel været med de sidste 35 år – med et enkelt kort afbræk.

- Jeg indrømmer gerne, at vi i en periode prøvede et andet, større pengeinstitut. Men vi fandt hurtigt ud af, hvor godt vi havde det i Sparekassen Vendsyssel, og ikke mindst, hvor vigtigt det er at have et pengeinstitut, der kender lokalområdet og den branche, du færdes i, fortæller Per Kold Kristiansen, direktør i Bejstrup.

- Og for os er det også altafgørende at samarbejde med et pengeinstitut, der tror på landbruget og kender lokalområdet.

- Sådan oplever vi det hos Sparekassen Vendsyssel, hvor vores erhvervsrådgiver, Jan Gøl, har styr på, hvad der rører sig i lokalsamfundet, i vores virksomhed, blandt vores kunder og i branchen. Han har en oprigtig interesse og forståelse for, hvorfor det går både op og ned i landbruget, hvilket betyder alverden for et trygt og godt samarbejde.

- Det er en stor kontrast til at e-maile med en rådgiver i København, som vi oplevede i den periode, vi havde et andet pengeinstitut. Her var der ikke megen forståelse for de udsving, der kan være i landbruget.

- Så det er godt, at vi tilbage i Sparekassen Vendsyssel, slutter Per Kold Kristiansen, der i dag ejer Bejstrup i partnerskab med sønnerne Rasmus og Kim Kold Kristiansen.
Jan Gøl

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Jan Gøl, regionsdirektør

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.