En sparekasse med sort bælte i personlig rådgivning

Arne Nøhr, Pensionist og formand for Jetsmark Judoklub

Arne Nøhr

Arne Nøhr, glad pensionist og formand for Jetsmark Judoklub, har været kunde i Sparekassen Vendsyssel i omtrent 40 år.

- Det startede egentlig med, at jeg manglende opbakning fra mit daværende pengeinstitut i forbindelse med en hushandel. Her forhørte jeg mig hos Sparekassen Vendsyssel, og de tøvede ikke med at bakke mig op. Og sådan har det så været lige siden, fortæller Arne Nøhr.

- Jeg har altid været kunde i deres Pandrup afdeling. Jeg har Louise Førby som rådgiver, men har gennem årene haft et par andre rådgivere, men ens for dem har været, at de altid har været positive og har kæmpet for at finde den bedste løsning for mig.

- Da jeg blev førtidspensionist, og min indtægt faldt en del, kan jeg huske et møde, hvor vi gennemgik alt for at finde selv små besparelser i det månedlige budget. Her følte jeg, at rådgiveren havde god tid til at hjælpe mig med at finde enhver mulig besparelse. De har også selv været opsøgende, hvis der har været forhold, eksempelvis om låneomlægning, der ville være en fordel for mig. Det har været, og er, fortsat en kæmpe tryghed for mig.

- Samtidig har jeg også tegnet mine forsikringer gennem Privatsikring, som de samarbejder med, og det har også kun været en positiv oplevelse de gange, jeg har haft brug for dem, fortæller Arne, der som aktiv formand for Jetsmark Judoklub også her oplever et positivt samarbejde.

- Jeg stiftede selv judoklubben tilbage i 1982, og vi har haft Sparekassen Vendsyssel som pengeinstitut lige siden. De sidste mange år har de også været klubbens hovedsponsor, hvilket understreger den gensidige opbakning og interesse i lokalsamfundet, som man fornemmer er en del af Sparekassen Vendsyssels grundlæggende værdier.

- Sparekassen Vendsyssel gør en kæmpe forskel – både for mig privat og for judoklubben, slutter Arne Nøhr, der siden også har anbefalet sine børn at skifte til Sparekassen Vendsyssel. Det har de gjort – og er meget tilfredse.

Louise Sunesen Førby

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Louise Sunesen Førby, kunderådgiver

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.