Vi ses både i banken og i biografen

Anni og Ole Stonor
Anni og Ole Stonor fra Saltum er to aktive og friske pensionister. Anni yder en stor, frivillig indsats i Saltum Borgerforening, Saltum Festdage og Pandrup Kino og arbejder såmænd også en gang imellem for Novasol/Dansommer. Ole driver hobbyvirksomheden Saltum Smykker – en lille butik med unika smykke- og pibekunst.

- Ja, selvom dåbsattesten efterhånden siger midt i halvfjerdserne, så har vi gang i mange ting. Vi kan simpelthen ikke lade være, fortæller Anni Stonor.

- Når man er involveret i så mange forskellige ting i lokalsamfundet, er det vigtigt at have et lokalt pengeinstitut. Det er praktisk i dagligdagen, eksempelvis når jeg har et ærinde på vegne af borgerforeningen. Her er det meget nemt at kunne gå ind i sin lokale afdeling.

- Derfor sætter vi kæmpe pris på Sparekassen Vendsyssels tilstedeværelse i Saltum, som Ole og jeg også privat har haft som pengeinstitut i mere end 30 år. Vi bor kun et stenkast fra afdelingen.

- Vi har haft Karsten Andersen som privatrådgiver i mange år, hvilket altid har været en god oplevelse. Han har løbende hjulpet os med at træffe de helt rigtige beslutninger, blandt andet omkring finansieringen af vores hus, hvor vi i tidens løb har ændret lidt på lånene, så de har passet til, hvor vi var i livet. For to år siden fik vi eksempelvis ændret vores nedsparingslån til et 30 års realkreditlån.

- Og så kender vi også de andre medarbejdere i Sparekassen Vendsyssels afdeling i Saltum – blandt andre Rikke, der er afdelingens leder. Hun er formand og kasserer i Pandrup Kino, hvor jeg er frivillig. Så vi ses både i banken og i biografen, slutter Anni.
Rikke M. Madsen

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for et bankskifte

Rikke M. Madsen, Afdelingschef

Kontakt mig om bankskifte

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende møde om bankskifte.