Tryghed for familien

Ring mig op

En sygdom eller en ulykke vil altid ramme uplanlagt og være en udfordring for enhver familie. Det kan også ramme familien på økonomien, men det kan du sikre dig og din familie imod. I sparekassen har vi en række løsninger, der kan give familien tryghed.

Tag en snak med din rådgiver og få sammensat dine forsikringer. Lad os hjælpe dig med at få den rigtige løsning, som passer til din familie. Det giver tryghed.

Tryghed for hele familien

I en travl hverdag tænker de fleste børnefamilier ikke ret meget på, at familien kan blive ramt af en sygdom eller en ulykke.

Det kan være svært at finde tid til at stoppe op og få skabt et overblik over, hvordan familien er stillet økonomisk, hvis uheldet er ude. For de fleste er det heller ikke et emne, der er særlig rart at tale om. Det kan dog være en rigtig god idé at investere lidt tid i dette. En mulighed kunne være vores Børnepakke måske kombineret med andre forsikringer, så
vi sikrer os, at det bliver en løsning, som passer til netop din familie.

Tag en snak med os, og få hjælp til at finde den rigtige løsning. Bruger I en time sammen med jeres rådgiver i sparekassen, kan det give jer tryghed og gøre en stor forskel senere i livet.

Den moderne familie

I dag kan en familie findes i mange forskellige udgaver. Det kan være en sammenbragt flok af dine, mine og vores børn. Det kan være en enlig far eller mor. Mulighederne er mange, da en moderne familie kan være mangfoldig og sammensat på mange måder.

Det kan være uoverskueligt at få skabt et overblik over, hvordan familien er stillet økonomisk, hvis uheldet er ude. En mulighed kunne være vores Børnerente måske kombineret med andre forsikringer, så vi sikrer os, at det bliver en løsning, som passer til netop din familie.

Tag en snak med os, og få hjælp til at finde den rigtige løsning. Bruger I en time sammen med jeres rådgiver i sparekassen, kan det give jer tryghed og gøre en stor forskel senere i livet.

Det er aldrig for tidligt

Mange af os møder på et eller andet tidspunkt en person, hvor den positive relation udvikler sig til et fast forhold eller måske et ægteskab. Det kan betyde, at I får fælles økonomi og forpligtelser.

Det kan derfor være en god idé tidligt at sikre din samlever eller ægtefælle, hvis en af jer bliver ramt af en sygdom eller en ulykke. For de fleste er sygdom eller ulykke ikke emner, der er særlig rare at tale om - slet ikke, hvis man er nyforelsket. Det kan dog være en rigtig god idé at lade jeres rådgiver give jer et bud på, hvordan I kan sikre hinanden. En mulighed kunne være vores Kritisk Sygdom måske kombineret med andre forsikringer, så vi sikrer os, at det bliver en løsning, som passer til netop jer.

Tag en snak med os, og få hjælp til at finde den rigtige løsning.

Hele livet

Er du i et fast forhold med fælles økonomi og forpligtelser, kan det være en rigtig god idé, at I sikrer hinanden hele livet. I ved ikke, om en af jer bliver ramt af en sygdom eller en ulykke, men I kan sikre jer mod, at økonomien ikke bliver en ekstra udfordring.

For de fleste er sygdom eller ulykke ikke emner, der er særlig rare at tale om. Men en snak med jeres rådgiver kan give jer tryghed og det nødvendige overblik. En løsning kunne være vores Livslang Pension måske kombineret med andre muligheder, så vi sikrer os, at det bliver en løsning, som passer til netop jer.

Tag en snak med os, og få hjælp til at finde den rigtige løsning.

Kontakt mig om tryghedsløsninger