Velkommen til Sparekassen Danmark

Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank indgår en ligeværdig fusion og danner fremover sammen Sparekassen Danmark.
Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel fusionerer
Den 14. juni 2021 offentliggjorde vi en plan om at fusionere Sparekassen Vendsyssel med Jutlander Bank ud fra et ønske om at skabe Danmarks største garantsparekasse under navnet Sparekassen Danmark. Efter at Finanstilsynet den 1. september 2021 har godkendt fusionen, er det nu en realitet.

Sparekassen Danmark er med sine 54 afdelinger i primært Vendsyssel, Aalborg, Himmerland, Mariagerfjord, Aarhus og København nu blandt de ti største pengeinstitutter i Danmark. En fusion skabt af to økonomisk solide og vellidte pengeinstitutter, som begge deler et stort fokus på lokalt engagement. Et fokus, som fortsættes i Sparekassen Danmark.

Fusionsinfo

Fusionsdokumenter
Notifikation vedrørende kundeoplysninger
28. juni 2021

Til dobbeltkunder i Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank
I forbindelse med indgåelsen af aftalen om fusion af Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank A/S gennemførte Sparekassen Vendsyssel en lovpligtig undersøgelse af, om der ultimo maj 2021 var sammenfald mellem kunder, der havde et nettoindlån i de to pengeinstitutter på over 100.000 euro - som er det beløb, der er dækket af indskyder- og investor-garantiordningen.

Sparekassen Vendsyssel gennemførte herudover en stikprøvevis gennemgang af Jutlander Bank A/S’ eksponeringer samt en gennemgang af en række udvalgte større eksponeringer.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine data, er du velkommen til at kontakte Jutlander Banks eller Sparekassen Vendsyssels databeskyttelsesrådgiver.

Læs "Notifikation vedrørende kundeoplysninger"