København

Nyheder

27.01.2020

Kundemedarbejder til Support København

Vil du være en del af et ambitiøst og kompetent supportteam for vores kunderådgivere i København? Som en del af supportteamet er du med til at skabe gode kundeoplevelser, og du har gode muligheder for faglig sparring og personlig udvikling.

Læs mere
MobilePay Pengegaver

Nyheder

23.01.2020

MobilePay gør pengegaver nemt og smart

Med MobilePay Pengegaver er det blevet nemt at give og modtage elektroniske pengegaver som alternativ til kolde kontanter.

Læs mere
1% fast rente i 30 år

Nyheder

22.01.2020

Tjek din forskudsopgørelse, hvis du har omlagt dit realkreditlån

Har du i 2019 omlagt dit realkreditlån til en lavere rente, skal du huske at ændre renteudgifterne i din forskudsopgørelse for 2020.

Læs mere

Nyheder

17.01.2020

Den korrekte pensionsafkastskat er nu bogført

Vi har netop bogført den årlige pensionsafkastskat (PAL) på alle pensionskonti i sparekassen. Du kan derfor med fordel inddække potentielle overtræk med indskud eller sa

Læs mere
Støt dit lokalområde

Bliv kunde og støt dit lokalområde

Vi er en stærk garantsparekasse, og vi kan hjælpe dig inden for alle økonomiske områder. Vi har ingen aktionærer og udbetaler derfor ikke udbytte. Vi støtter i stedet mange lokale initiativer. Det betyder, at du som kunde i Sparekassen Vendsyssel er med til at gøre en forskel i dit lokalområde.

Velkommen i Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en stærk, lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke sine kunder og lokalområdet.

Det gør vi ved at kombinere den personlige service og rådgivning i vores lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i vores centrale funktioner.

Vi lægger vægt på at drive en sund forretning, som blandt andet afspejles i vores høje solvensgrad. Det giver os de bedste forudsætninger for at give vores kunder høj kvalitet i produkter, service og rådgivning samtidig med, at vi fastholder et fornuftigt prisniveau.

Det synes vi er sund fornuft.