Trade finance specialist og udlandschef

Vi har over de seneste år investeret markant i erhvervsområdet og oplever en stigende interesse fra virksomheder i vores markedsområder. Vi er ikke færdige med at vokse, så derfor søger vi en ny forstærkning, som har lyst til at være med på en succesfuld rejse og aktivt deltage i udviklingen af sparekassens erhvervsområde med yderligere kompetencer og services.

Sparekassen Vendsyssels hovedkontor i Vrå

Er du en tillidsvækkende person, der brænder for at arbejde med trade finance, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til gode erhvervskunder? Er du klar til at bidrage med dine værdier, dele dine erfaringer og påvirke hverdagen med struktur og gode idéer? Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Så er du måske den udlandschef, vi mangler på holdet.

Dit job

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor den vigtigste opgave er at drive trade finance-området, bl.a. gennem servicering og rådgivning af erhvervskunder der er udlandsrettede i deres forretningsmodel, samt gennem sparring med kollegaer.

Ud over dette skal du være med til at udvikle Forretningsudvikling Erhverv, en centralt placeret afdeling i Sparekassen, hvor koncepter, produkter, processer og systemer til erhvervssegmentet er en del af vores ansvar, der understøtter den rådgivning og de ydelser, vi tilbyder erhvervskunderne.

Din profil

Du arbejder i dag som udlandschef/udlandsspecialist og har flere års erfaring. Vi tror på, at de bedste medarbejdere skaber de bedste resultater, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:
  • Erfaring med helhedsorienteret rådgivning inden for hele trade finance-området
  • Kan og vil skabe resultater, både på egen hånd og sammen med kollegaer
  • Har mod på at få sat dit eget præg på struktur og processer for området
  • Er klar til at være tovholder på at skabe en trade finance disciplin, samt sparre med og uddanne kollegaer
  • Har lyst til at bruge din erfaring med trade finance overfor Eksportkreditfondens løsninger
  • Formår proaktivt at opbygge et netværk blandt Sparekassens erhvervskundechefer
  • Er udadvendt, initiativrig, kontaktskabende og i besiddelse af godt humør og gåpåmod.
For dig med den rette erfaring vil det være muligt at få bredere ansvar på hele udlandsområdet, herunder bl.a. udenlandske overførsler i Sparekassen. Vi har allerede et stort kundepotentiale med mersalgsmuligheder, som du skal være med til at bearbejde.

Det får du

I Sparekassen har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor vi vægter trivsel højt, med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation.

Vi er altid klar til at yde en ekstra indsats, når der er brug for det, og sammen skaber vi en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Vi tilbyder dig frihed under ansvar samt gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

 

Om sparekassen

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 150.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 39 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag mere end 600 medarbejdere.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.