Privatrådgivere til København

Vores afdelinger i København er i rivende udvikling og oplever en markant kundetilgang. Derfor har vi brug for skarpe privatrådgivere, så vi også i fremtiden kan give vores kunder en personlig rådgivning og de bedste kundeoplevelser.

Rådhuspladsen i København

Du brænder for at rådgive privatkunder og trives i et spændende miljø, hvor kundefokus er i højsædet. Du kommer til at sidde under samme tag som vores erhvervsafdeling og Private Banking afdeling. Det sikrer bred faglig sparring og personlig udvikling, så vi altid kan finde de bedste løsninger til kunderne.

Sparekassen Vendsyssel er en af Danmarks største sparekasser og det 10. største pengeinstitut. Du får 24 nye kollegaer i København og godt 550 kollegaer i Nord- og Midtjylland.

I sparekassen har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation. Du vil opleve en meget høj grad af frihed i jobbet - også med hensyn til arbejdstid. Vi skaber en arbejdsdag for den enkelte, der er i balance med familielivet.

Er du ikke bosiddende i København, kan vi tilbyde dig mulighed for at bo i en af sparekassens lejligheder.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Jens Christensen eller en af dine kommende kollegaer. De fortæller gerne om, hvorfor de har valgt Sparekassen Vendsyssel.

Mød dem her

Om Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 148.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 39 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag mere end 570 medarbejdere. Af disse er 24 placeret i vores afdelinger i København.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.