Privatrådgivere til Aalborg Syd

Vores afdelinger i Aalborg er i rivende udvikling, og igennem de seneste år har rigtig mange kunder valgt os som pengeinstitut. Vi er ikke færdige med at vokse, så derfor søger vi privatrådgivere, som har lyst til at være med på en succesfuld rejse og deltage aktivt i opbygningen af vores nye afdeling i Aalborg Syd. 

Du skal, ud over at være en faglig stærk rådgiver, kunne bidrage til udviklingen af din egen og afdelingens kundeportefølje med fokus på den gode kundeoplevelse.

Du skal være klar til at bidrage med dine værdier, dele dine erfaringer, påvirke hverdagen med god energi samt medvirke til et godt kollegialt og fagligt miljø. Du motiveres af at skabe resultater sammen med dine kollegaer.

I sparekassen har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Afdelingen i Aalborg Syd åbner i juni 2020, og sammen med vores regionale supportgruppe foregår alt lige fra rådgivning til ekspedition og produktion tæt på kunderne. Vi har fokus på den gode kundeoplevelse og de nære relationer. 


Om Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 148.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 39 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag mere end 570 medarbejdere.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.