Privatrådgiver til Hirtshals

Vores afdeling i Hirtshals er i rivende udvikling, og igennem de seneste år har rigtig mange kunder valgt os som pengeinstitut.

Sparekassen Vendsyssel Hirtshals
Vi er ikke færdige med at vokse, så derfor søger vi en erfaren rådgiver, primært inden for privatkundeområdet, som har lyst til at være med på en succesfuld rejse og deltage aktivt i vores fortsatte udvikling i området.

Du vil have mulighed for helt eller delvist at overtage en portefølje af bestående kunder og opbygge din egen kundeportefølje, som du har lyst til at give en personlig sparring og god rådgivningsoplevelse i øjenhøjde.

Du skal være klar til at bidrage med dine værdier, dele dine erfaringer og påvirke vores hverdag med god energi og nye ideer, så vi sammen kan være med til at gøre afdelingerne og sparekassen endnu stærkere. Du vil også have mulighed for at fungere som mentor for vores unge rådgivere, både i kunsten at skabe relationer og udbygge netværk, men også inden for det faglige område.

I sparekassen har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation. Du vil opleve en meget høj grad af frihed i jobbet. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, der er i balance med familielivet.

I afdelingen er vi 13 medarbejdere, og sammen med vores regionale supportgruppe i Hjørring sørger vi for at klare alt lige fra rådgivning til ekspedition og produktion. Vi har fokus på den gode kundeoplevelse og nære relationer.

Om Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 148.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 39 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag mere end 570 medarbejdere.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.