Landbrugssupporter til Landbrugscenter Vendsyssel

Elsker du at hjælpe dine kollegaer med produktions- og supportopgaver samt øvrige interne opgaver, og er du til sund fornuft og handlekraft? Så er du måske den landbrugssupporter, vi mangler i Landbrugscentret i Vrå.

Sparekassen Vendsyssels hovedkontor i Vrå

Dit job

Du får til opgave at hjælpe vores landbrugskundechefer med løbende opfølgning på kundeengagementer. Dette indebærer blandt andet indhentning af regnskabsmateriale, opdatering i kreditsystem, overførsel og forankring af nye landbrugskunder, opstart af kreditforeningssager med mere. Du får i den forbindelse et tæt samarbejde med Produktion Erhverv i Vrå. Som landbrugssupporter vil du have kundekontakt, men ikke direkte kundeansvar.

Din profil

Du er klar til at prøve nye udfordringer. Det kan være, at du arbejder som supporter i dag, eller måske er du rådgiver og gerne vil være supporter. Det er en fordel, hvis du har kendskab til landbrug, men ikke noget krav, da vi giver dig den relevante oplæring.

Vi forestiller os, at du:
  • er nysgerrig på at lære mere om landbrug
  • har allround faglig viden på alle fagområder
  • har lyst til at løse både interne og kundevendte opgaver
  • kan lide at have mange bolde i luften
  • trives med at arbejde selvstændigt såvel som i team
  • er fleksibel og følger opgaven helt til dørs
  • er i besiddelse af et godt humør og gåpåmod.

Det får du

I sparekassen har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

I afdelingen er vi 8 medarbejdere der, sammen med Produktion Erhverv, håndterer alt lige fra rådgivning til ekspedition og produktion tæt på kunderne. Vi har fokus på den gode kundeoplevelse og de nære relationer.