Rådgiver til Forsikringscenter Vendsyssel

Er du en tillidsvækkende person, der elsker at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er glade og tilfredse kunder dit varemærke? Så er du måske den forsikringsrådgiver, vi mangler til sparekassens forsikringsteam, der rådgiver om og sælger forsikringsprodukter via Privatsikring.

Job og karriere i Sparekassen Vendsyssel

Din profil:

Som forsikringsrådgiver får du ansvar for at rådgive om og sælge forsikringsprodukter til nye og eksisterende kunder. Du vil servicere hele vores markedsområde, men primært vores afdelinger i sparekassens Region Vest og Region Mariagerfjord.

Vi forventer, at du har erfaring med og interesse for forsikringsrådgivning og salg af forsikringsprodukter til privatkunder.

Du er handlekraftig og kan udvise fleksibilitet i kundedialogen, og du har dømmekraft til at træffe beslutninger ud fra overordnede holdninger.

Som person er du udadvendt, initiativrig og kontaktskabende, og du kan lide at gå efter fastsatte mål. Sammen med resten af forsikringsteamet er du klar til at skabe resultater både på egen hånd og som en del af gruppen.

Det får du:

Du får en stor grad af frihed under ansvar, mulighed for at planlægge din egen hverdag samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi vægter kollegaskab og trivsel højt, ligesom vi altid er klar til at yde en ekstra indsats, når der er brug for det.

Du bliver en del af et team på 8 medarbejdere, der med base i Forsikringscenter Vendsyssel har ansvaret for sparekassens rådgivning om samt salg af forsikringsprodukter.

Du vil have en ugentlig arbejdsdag i Forsikringscenter Vendsyssel, der er placeret i Jerslev, mens ugens øvrige dage vil byde på forsikringsmøder med kunder i vores afdelinger primært i det nord- og midtjyske - fra Mariagerfjord i øst til Lemvig og Thisted i vest.

Om Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 148.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 39 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag mere end 570 medarbejdere.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.