Formuespecialist til Region Frederikshavn

Er du en tillidsvækkende person, der elsker at lave forretninger, rådgive og servicere kunderne? Er glade og tilfredse kunder dit varemærke? Så er du måske den Formuespecialist, vi søger i forbindelse med etablering og udvikling af vores regionale kompetencecenter i Region Frederikshavn.

Sparekassen Vendsyssel Frederikshavn
Dit job
Som Formuespecialist får du ansvar for at rådgive erhvervskunder indenfor:
  • Formueforhold ved etablering, udvikling, generationsskifte og ophør af virksomhed
  • Firmapensionsløsninger via Nærpension-samarbejdet
  • Formueoptimering med udspring i formueplacering, pensionsopsparing, arveplanlægning og skatteoptimering.
Din profil
Vi forventer, at du har stor erfaring med rådgivning af erhvervskunder, ligesom du har et højt fagligt niveau i forhold til pension og formueplacering.

Som person er du udadvendt, initiativrig og kontaktskabende. Sammen med resten af regionen er du klar til at skabe resultater både på egen hånd og som en del af holdet. Du kan lide at have mange bolde i luften, men bevarer overblikket i en til tider hektisk hverdag, hvor du supporterer regionens erhvervsrådgivere med rådgivningsløsninger til erhvervskunderne.

Du skal være klar til at bidrage med dine værdier, dele dine erfaringer, påvirke hverdagen med god energi samt medvirke til et godt kollegialt og fagligt miljø.

Det får du
Du bliver en del af Kompetencecenter Frederikshavn, der har base i vores Frederikshavn afdeling. Kompetencecentret hjælper og styrker regionen med ressourcer og kompetencer indenfor de forskellige fagområder. Kompetencecentret refererer direkte til Regionsdirektøren. Du vil få faglig support fra sparekassens Formue- og Finanscenter.

I sparekassen har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Om sparekassen

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 150.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 43 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag cirka 700 medarbejdere.

Region Frederikshavn består af afdelingerne i Sæby, Frederikshavn, Skagen, Læsø, Erhverv Sæby-Frederikshavn og Erhverv Skagen.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.