Erhvervssupporter til Erhverv København

Vores afdelinger i København er i rivende udvikling, og igennem de seneste år har rigtig mange kunder valgt os som pengeinstitut. Vi er ikke færdige med at vokse, så derfor søger vi en ny forstærkning, som har lyst til at være med på en succesfuld rejse og aktivt deltage i udviklingen af vores voksende erhvervscenter på Rådhuspladsen.

Rådhuspladsen i København

Er du en detaljeorienteret person, som kan arbejde struktureret og selvstændigt? Elsker du at hjælpe dine kollegaer med produktions- og supportopgaver samt øvrige interne opgaver? Er du til sund fornuft og handlekraft? Så er du måske den erhvervssupporter, vi mangler i Erhverv København.

Dit job
Du får til opgave at hjælpe vores erhvervskundechefer med løbende opfølgning på kundeengagementer på nye og eksisterende erhvervskunder. Dette indebærer blandt andet indhentning af regnskabs-materiale, opdatering i kreditsystem, overførsel og forankring af nye erhvervskunder, opstart af kreditforeningssager og ajourføring af byggesager. Du får i den forbindelse et tæt samarbejde med Produktionscenter Erhverv i Vrå. Jobbet indeholder desuden kundekontakt, dog uden egentligt kundeansvar.

Din profil
Du arbejder i dag i en lignende stilling og er klar til at prøve nye udfordringer. Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet inden for den finansielle sektor og har allround faglig viden inden for alle fagområder
  • har lyst til at løse både interne og kundevendte opgaver
  • har et højt it-niveau
  • kan lide at have mange bolde i luften
  • er fleksibel og følger opgaverne helt til dørs
  • trives med at arbejde selvstændigt såvel som i team
  • er i besiddelse af et godt humør og gåpåmod.

Det får du
I sparekassen har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Om Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 148.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 39 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag mere end 570 medarbejdere.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.