Erhvervsrådgiver til Erhverv København

Vores afdelinger i København er i rivende udvikling, og igennem de seneste år har rigtig mange kunder valgt os som pengeinstitut. Vi er ikke færdige med at vokse, så derfor søger vi en ny forstærkning, som har lyst til at være med på en succesfuld rejse og aktivt deltage i udviklingen af vores voksende erhvervscenter på Rådhuspladsen.

Rådhuspladsen i København

Som erhvervskundechef hos os overtager du en mindre portefølje af erhvervskunder, som du selv skal udbygge. Du vil selvfølgelig få støtte af dine kollegaer i afdelingen.

Er du en tillidsvækkende person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til erhvervskunder? Er du klar til at bidrage med dine værdier, dele dine erfaringer og påvirke hverdagen med struktur og gode idéer? Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsveje? Så er det måske dig, vi mangler i Erhverv København.

Din profil:
Du arbejder i dag som privat- eller erhvervsrådgiver. Vi forestiller os, at du:

  • har erfaring med rådgivning og salg til privat- og erhvervskunder
  • er proaktiv og opsøgende over for potentielle kunder
  • trives ved at lave forretninger via gode netværk
  • har en god kreditmæssig forståelse og evner at være en god sparringspartner for erhvervskunder
  • er en god kollega og motiveres af at skabe resultater, både på egen hånd og sammen med andre.

Det får du:
I sparekassen har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen. Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Om Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 148.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 39 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag mere end 570 medarbejdere.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.