Bliv elev i sparekassen

Har du dine uddannelsespapirer i orden og et stort gåpåmod? Hvis du også har lyst til et karriereforløb, der virkelig flytter dig personligt og fagligt, vil vi gerne høre fra dig.

Jeanne og Jesper - finanselever i Sparekassen Vendsyssel

"I min tid som elev har jeg allerede fået en del ansvar. Som tiden går bliver ansvaret større og større - og det er med til at udfordre mig i min hverdag"

Jesper Højvang, finanselev

Går du med drømmen om en finanskarriere?

Vi tilbyder et spændende forløb, hvor vi sætter stor fokus på din faglige og personlige udvikling.

Elevuddannelsen varer 2 år, og forløbet veksler mellem teori og praksis. Den teoretiske del giver dig kompetencer inden for områder som betalingsløsninger, boligfinansiering, kredithåndtering, pension og investering.

Vi investerer mange ressourcer i din uddannelse, da vi ønsker at give dig de bedste muligheder for at udvikle dig. Hvis du bliver i sparekassen efter din elevuddannelse, forventer vi derfor, at du fortsætter på Akademiuddannelsen. Uddannelsen varer 3 år og svarer til HD - 1 del.

Ønsker du at udnytte dit fulde potentiale, og vil du være en del af et stærkt fællesskab, hvor du oplever frihed under ansvar, så send en ansøgning til os.

Vi udvælger typisk vores finanselever i løbet af november/december måned.

Spørgsmål til vores elever...

Er der fokus på både personlig og faglig udvikling?
"Den personlige udvikling er en central del af uddannelsen. I sparekassen sætter man næsten lige så stor fokus på den personlige udvikling, som man gør på den faglige."
Mads Hummelshøj Pedersen, Bedsted afdeling
"Igennem sparekassens elevforløb kan du selv være med til at forme din egen fremtidige karriere. Hele forløbet har fokus på både faglig og personlig udvikling i hverdagen."
Niels Gamst Boelskifte, København afdeling - Rådhuspladsen
"Uanset om man er finanselev eller færdiguddannet, er der stor fokus på faglig og personlig udvikling i sparekassen. Vores daglige ledere er involveret i denne udvikling, så vi kan blive de bedst mulige rådgivere for vores kunder."
Jesper Højvang, Hals afdeling
"I sparekassen får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Der er især stor fokus på den personlige udvikling - både i afdelingen og på skoleforløbene. Jeg kan skrive under på, at jeg har udviklet mig rigtig meget både fagligt og personligt."
Maria Østergaard, Klokkerholm afdeling
"Det faglige udvikles både på skolebænken og i det daglige, hvor man bliver klogere dag for dag, og ens viden øges i takt med de opgaver, som man bliver stillet. De individuelle udviklingsplaner styrker din personlige udvikling og hjælper dig med at forbedre din faglige viden og selvtillid."
Katrine Ladefoged Rasmussen, Mariager afdeling 
Hvordan er det at være finanselev i sparekassen?
"Som elev er man skiftevis på skoleophold og ude i afdelingerne. En super god kombination af teori og praksis. Man får hurtigt et godt sammenhold med de andre elever og medarbejdere i sparekassen. Som elev får man ansvaret for sine egne opgaver og kunder i takt med, at man viser initiativ og forståelse for opgaverne."
Mads Hummelshøj Pedersen, Bedsted afdeling
"At være finanselev i sparekassen er virkelig en spændende uddannelse, hvor ikke to dage er ens. Metoden, hvor du først lærer noget på skolen og derefter prøver det af i praksis, fungerer utrolig godt for mig."
Niels Gamst Boelskifte, København afdeling - Rådhuspladsen
"Det er en rigtig god oplevelse at være finanselev i sparekassen. Jeg får indblik i en spændende hverdag, hvor jeg har mine egne ansvarsområder. På samme tid uddanner jeg mig til at få min egen kundeportefølje."
Jesper Højvang, Hals afdeling
"At være elev i sparekassen er lærerigt, spændende og udfordrende. Du får masser af ansvar fra første dag, og du bliver en del af noget større. Elevforløbet er den perfekte måde at blande uddannelse med praktisk arbejde.  Du får lov til at prøve dine nye faglige kompetencer af i den virkelige verden."
Maria Østergaard, Klokkerholm afdeling
"Det er super sjovt at være elev i sparekassen. Der er mange forskellige arbejdsopgaver. Ingen af kunderne er ens, og dermed er der heller ikke to opgaver eller arbejdsdage, der er ens. Det giver god energi at kunne hjælpe andre."
Katrine Ladefoged Rasmussen, Mariager afdeling 
Kan du anbefale andre at søge en elevplads i sparekassen?
"Jeg kan helt sikkert anbefale andre at blive elev i sparekassen."
Mads Hummelshøj Pedersen, Bedsted afdeling
"Er du positiv, udadvendt og resultatorienteret? Så kan jeg anbefale dig at søge en elevplads i sparekassen. Det er en unik og fantastisk måde at komme tidligt ind i erhvervslivet."
Niels Gamst Boelskifte, København afdeling - Rådhuspladsen
"Jeg vil til enhver tid anbefale andre at blive finanselev i sparekassen. Du bliver en del af en fantastisk arbejdsplads, hvor du kan videreudvikle dig."
Jesper Højvang, Hals afdeling
"Jeg har aldrig fortrudt, at jeg tog springet fra at være studerende til at være finanselev i sparekassen. Derfor vil jeg selvfølgelig anbefale andre at gå den vej, hvis man ønsker en finanskarriere."
Maria Østergaard, Klokkerholm afdeling
"Jeg vil klart anbefale andre at søge en elevplads i sparekassen. Man udvikler sig personligt, og kollegerne er gode til at motivere og hjælpe en i gang med nye opgaver."
Katrine Ladefoged Rasmussen, Mariager afdeling