Bliv elev i sparekassen

Har du lyst til et karriereforløb, der virkelig flytter dig personligt og fagligt? Hvis du også har dine uddannelsespapirer i orden og et stort gåpåmod, vil vi gerne høre fra dig.

Går du med drømmen om en finanskarriere?

Vi tilbyder en solid arbejdsplads, der er i rivende udvikling, og et spændende uddannelsesforløb, hvor vi sætter stor fokus på din faglige og personlige udvikling.

Vi ansatter typisk elever i oktober og november, året forud for uddannelsesstart - hold øje med denne side eller vores oversigt over ledige stillinger.

Om uddannelsen

Elevuddannelsen varer to år, og forløbet veksler mellem teori og praksis. Den teoretiske del giver dig kompetencer inden for områder som betalingsløsninger, boligfinansiering, kredithåndtering, pension og investering.

Vi investerer mange ressourcer i din uddannelse, da vi ønsker at give dig de bedste muligheder for at udvikle dig. Hvis du bliver i sparekassen efter din elevuddannelse, forventer vi derfor, at du fortsætter på Akademiuddannelsen. Uddannelsen varer tre år og svarer til HD - 1 del. 

"Det bliver nogle af de fedeste år, du får. Du lærer så meget igennem din mentor, gennem dit skoleforløb og på arbejdet, at det er en mulighed jeg ikke synes, du skal gå glip af"

Nicklas Larsen, finanselev