SparD logo

Vi er Sparekassen Danmark

Her bygger vi Sparekassen Danmarks nye hjemmeside. Indtil vi er i luften med den nye hjemmeside, skal du fortsat bruge den netbank, du plejer at benytte – afhængigt af hvor du var kunde før fusionen. Klik dig videre herunder. Her på siden kan du dog allerede nu blive klogere på Sparekassen Danmarks værdier, visioner og fremtidige virke.Fortsæt til jutlander.dk Fortsæt til sparv.dk


Find vores afdelinger og medarbejdere 
Hovedsponsor for Aalborg Håndbold

Vi fortsætter som hovedsponsor for Aalborg Håndbold

Sparekassen Danmark kort fortalt

Sparekassen Danmark er resultatet af den ligeværdige fusion mellem Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel, der trådte i kraft den 1. september 2021. En fusion skabt af to økonomisk solide og vellidte pengeinstitutter, som begge deler et stort fokus på lokalt engagement. Et fokus, som fortsættes i Sparekassen Danmark.

Med sine 54 afdelinger er Sparekassen Danmark blandt de ti største pengeinstitutter i Danmark. Selvom vi er blevet større, er vores fokus stadig det samme. Vi vil stadig være en personlig og lokalt engageret samarbejdspartner, der altid giver dig individuel og kompetent rådgivning om dine økonomiske muligheder – præcis som du kender det fra henholdsvis Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel.

Bliv klogere på tankerne bag Sparekassen Danmark


Det betyder fusionen for dig


Kunder fra Jutlander Bank

Vores logo

Herunder kan du downloade Sparekassen Danmarks logopakke. Bemærk dog, at logoet kun må benyttes med forudgående aftale med Sparekassen Danmark.

Fusionsinfo

Aktionær-information
Baggrundsinformation om ombytningen af aktier i Jutlander Bank A/S til garantkapital i Sparekassen Danmark.

Download dokument 

I forbindelse med indkaldelsen til ekstraordinær generalforsamling i Jutlander Bank A/S onsdag den 25. august 2021 offentliggjorde banken denne information til sine aktionærer om fusionen med Sparekassen Vendsyssel til Sparekassen Danmark.
Fusionsdokumenter
Notifikation vedrørende kundeoplysninger
28. juni 2021

Til dobbeltkunder i Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank
I forbindelse med indgåelsen af aftalen om fusion af Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank A/S gennemførte Sparekassen Vendsyssel en lovpligtig undersøgelse af, om der ultimo maj 2021 var sammenfald mellem kunder, der havde et nettoindlån i de to pengeinstitutter på over 100.000 euro - som er det beløb, der er dækket af indskyder- og investor-garantiordningen.

Sparekassen Vendsyssel gennemførte herudover en stikprøvevis gennemgang af Jutlander Bank A/S’ eksponeringer samt en gennemgang af en række udvalgte større eksponeringer.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine data, er du velkommen til at kontakte Jutlander Banks eller Sparekassen Vendsyssels databeskyttelsesrådgiver.

Læs "Notifikation vedrørende kundeoplysninger"