Konkurrencebetingelser

Vind en Sonos smart speaker, forsikringstjek – konkurrencebetingelser

1. Generelle betingelser
Vind en sones smart speaker, forsikringstjek (”konkurrencen”) afholdes af Sparekassen Vendsyssel, CVR. nr. 64806815, Østergade 15, 9760 Vrå, som er undergivet tilsyn af Finanstilsynet. Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til Sparekassen Vendsyssel Marketing på lch@sparv.dk eller 82 22 96 06. Når du deltager i Konkurrencen, accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.

2. Hvornår kan man deltage?
Konkurrencen starter d. 9. juni 2021 og slutter d. 8. juli 2021 kl. 00:00.

3. Hvem kan deltage?
Konkurrencen er åben for alle personer, der er fyldt 18 år og bosiddende i Danmark. Ansatte hos Sparekassen Vendsyssel og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

4. Hvordan deltager man i konkurrencen?
Du deltager i konkurrencen ved at bestille et forsikringstjek med en af vores forsikringsrådgivere. Du bestiller et forsikringstjek ved at udfylde formularen med dit navn og telefonnummer. Derudover skal du samtykke acceptere disse konkurrencebetingelser.
Det er kun muligt at deltage i Konkurrencen én gang i løbet af kampagneperioden.

5. Hvad kan man vinde?
Smart speaker – SONOS ONE (1) til en værdi af 1.700 kr. Konkurrencen er ikke indgået i samarbejde med SONOS. Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til tredjepart.

6. Udvælgelse af vindere
Vinderen af Konkurrencen udvælges ved tilfældig lodtrækning. Vinderen vil blive kontaktet direkte af Sparekassen Vendsyssel via telefon senest 5 hverdage efter, at konkurrencen er afsluttet. Vinderen vil ikke blive offentliggjort.
Hvis vinderen ikke kan kontaktes inden for 30 kalenderdage fra, at konkurrencen er afsluttet, fx e-mailadressen ikke besvares, er Sparekassen Vendsyssel berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning. Præmien vil blive sendt til vinderen med almindelig post. Såfremt Sparekassen Vendsyssel kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, fx. ved kvittering, er Sparekassen Vendsyssel ikke ansvarlig, hvis vinderen ikke modtager præmien.

7. Diverse
Sparekassen Vendsyssel forbeholder sig retten til at ekskludere en deltager fra Konkurrencen ved enhver mistanke om snyd. Sparekassen Vendsyssel forbeholder sig retten til at ændre i Konkurrencens vilkår samt at stoppe Konkurrencen uden varsel, såfremt det af konkrete eller juridiske grunde bliver nødvendigt. Ethvert tvivlstilfælde relateret til Konkurrencen afgøres af Sparekassen Vendsyssel.

8. Personoplysninger
Ved deltagelse af Konkurrencen registrerer Sparekassen Vendsyssel dine personoplysninger til brug for administration af Konkurrencen og til brug for markedsføring fra Sparekassen Vendsyssel. Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil udelukkende blive brugt til disse formål.
På https://www.sparv.dk/sparv/politikker/persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, herunder hvilke oplysninger vi registrerer.