COVID-19:

Aktuel information om coronavirus

25. september 2020:

Vi åbner for fysisk fremmøde i alle afdelinger

Da enkelte medarbejdere i flere af sparekassens afdelinger blev testet positiv for coronavirus, valgte vi at lukke for adgang til alle vores afdelinger, af hensyn til både kunder og medarbejdere.

Vi har i den forbindelse gennemført opfattende tests af vores medarbejdere, og derfor kan vi allerede nu genåbne alle afdelinger. Alle afdelinger åbner dermed for fysisk fremmøde fra mandag den 28. september 2020.

Vi vil naturligvis fortsat følge myndighedernes anbefalinger og vi vurderer løbende vores muligheder for at undgå fremtidig smittespredning.
 
Denne side holdes løbende opdateret med den aktuelle situation vedr. Covid-19.

Find afdelinger, åbningstider og medarbejdere
Coronavirus

Rejseforsikring og coronavirus

Coronavirus påvirker den officielle rejsevejledning til flere lande, hvortil Udenrigsministeriet fraråder rejser. Her kan du læse, hvordan du er dækket med Rejseforsikring via LOPI Mastercard eller Privatsikring

COVID-19 og støtte til erhvervslivet

I sparekassen ved vi, at den nuværende situation er så ekstraordinær, at den også kan give økonomiske udfordringer for erhvervskunder, som til daglig har en sund økonomi. Vi er derfor klar til at tage en dialog om, hvordan man som virksomhed kan komme igennem den nuværende krise.