COVID-19:

Aktuel information om coronavirus

I sparekassen følger vi løbende Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende den igangværende coronavirus-pandemi.

Vi holder fortsat dørene til sparekassen lukket, men du vil fra mandag den 27. april igen kunne aftale et fysisk møde med din rådgiver i din lokale afdeling. Du vil fortsat også have mulighed for at holde et videomøde med din rådgiver, ligesom du kan få hjælp via telefon og e-mail.

Åbning af kasser fra mandag den 11. maj i tidsrummet 14.00-16.00


I afdelinger med kassebetjening vil vi fra mandag den 11. maj igen åbne kassen i et begrænset tidsrum mellem kl. 14.00-16.00 på afdelingernes normale åbningsdage.

Husk også, at du fortsat kan bruge sparekassens selvbetjeningsløsninger og pengeautomater

Find afdelinger, åbningstider og medarbejdere

Vejledning: Sådan deltager du i et videomøde
 

Hjælp til privat- og erhvervskunder


I sparekassen ved vi, at den nuværende situation er så ekstraordinær, at den også kan give økonomiske udfordringer for kunder, som til daglig har en sund økonomi. Derfor er vi klar til at finde løsninger på, hvordan man som virksomhed eller familie kan komme igennem den nuværende krise.
Coronavirus

Rejseforsikring og coronavirus

Coronavirus påvirker den officielle rejsevejledning til flere lande, hvortil Udenrigsministeriet fraråder rejser. Her kan du læse, hvordan du er dækket med Rejseforsikring via LOPI MasterCard eller Privatsikring

COVID-19 og støtte til erhvervslivet

I sparekassen ved vi, at den nuværende situation er så ekstraordinær, at den også kan give økonomiske udfordringer for erhvervskunder, som til daglig har en sund økonomi. Vi er derfor klar til at tage en dialog om, hvordan man som virksomhed kan komme igennem den nuværende krise.