Vi samler kræfterne i Brønderslev, Sæby og Frederikshavn

Nyheder

06.11.2019

Vi samler kræfterne i Brønderslev, Sæby og Frederikshavn

Vi nedlægger Dronninglund Sparekasses tidligere afdelinger i Brønderslev og Frederikshavn.

Læs mere
Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay

Nyheder

29.10.2019

Betal kontaktløst med Google, Garmin og Fitbit

Nu kan du betale kontaktløst med Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay

Læs mere

Nyheder

29.10.2019

Stil op til repræsentantskabet

Som garant i Sparekassen Vendsyssel kan du få indflydelse på sparekassens fremtid og gøre en forskel for udviklingen i dit lokalområde. Fra den 1. november – 15. november 2019 har du mulighed for at stille op som kandidat til repræsentantskabsvalget, der finder sted den 2. december – 15. december 2019. Afstemningen foregår på hjemmesiden.

Læs mere
Dronninglund Sparekasse

Nyheder

16.10.2019

Finanstilsynet godkender sammenlægningen

Den 15. oktober godkendte Finanstilsynet sammenlægningen, og nu kan Sparekassen Vendsyssel og Dronninglund Sparekasse sammenlægges.

Læs mere
Støt dit lokalområde

Bliv kunde og støt dit lokalområde

Vi er en stærk garantsparekasse, og vi kan hjælpe dig inden for alle økonomiske områder. Vi har ingen aktionærer og udbetaler derfor ikke udbytte. Vi støtter i stedet mange lokale initiativer. Det betyder, at du som kunde i Sparekassen Vendsyssel er med til at gøre en forskel i dit lokalområde.

Velkommen i Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en stærk, lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke sine kunder og lokalområdet.

Det gør vi ved at kombinere den personlige service og rådgivning i vores lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i vores centrale funktioner.

Vi lægger vægt på at drive en sund forretning, som blandt andet afspejles i vores høje solvensgrad. Det giver os de bedste forudsætninger for at give vores kunder høj kvalitet i produkter, service og rådgivning samtidig med, at vi fastholder et fornuftigt prisniveau.

Det synes vi er sund fornuft.